Om os

Murer Vikar er dit professionelle murer vikarbureau som sørger for din arbejdskraft og det perfekte match

Murer Vikar

En virksomhed med flere års erfaring i branchen.

Murer Vikar er et bureau hvor dine ønsker betyder noget for os. Vi ønsker at skabe fremtidens vikarbureau med en nytænkende tilgang til branchen. Det gør vi ved at udvælge de rette murersvende og virksomheder, så der opnås det bedste resultat for begge parter.

Vi går op i løsninger for vores kunder og deres tilfredshed, derfor sørger vi for nøje at udvælge det rette match mellem de rette murersvende og byggeprojekter. Vores store faglighed sikre både vores kunder de bedste forudsætninger, når det kommer til at finde det rette match. Derfor vægter vi troværdighed og tillid utrolig højt, hvor vi forventer, at vores vikarer er mødestabile og seriøse omkring det job, der skal udføres.

Vi lever af at, vores kunder er glade for det arbejde vi udfører, men forventer også, at både vikarer og virksomheder udfører deres arbejde med ekspertise og udviser tillid og respekt for hinanden, så vi sammen kan fuldføre og afslutte arbejdet professionelt.

Hos os er der ikke de byggeopgaver, som vi ikke kan håndtere. Vi har erfaring med store som små byggeprojekter. Du kan trygt tilmelde dig Murer Vikar i vores kontaktformular nedenfor. 

 hvad laver vi?

Vi sammensætter det bedste match.

Renovering

Facaderenoveringer / renoverings opgaver.

Nybyg / nyt muret hus

Nybyg og muret vægge.

Badeværelse / fliser og klinker

Fliser og klinker på badeværelse.

Telefon

Adresse

Paltholmvej 112 st tv
3520 Farum DK